Over onze Kennel

OVER ONZE KENNEL Add comments

Quena von Haus Tiwo – onze 1e Duitse Herdershond geb.21 okt. 1997- was 17 maanden toen ze bij ons kwam. Met Quena (met HD.A is vrij van Heupdysplasie) zijn wij gaan trainen in Leeuwarden bij de Kringgroep Frisiana van de V.D.H. en hebben wij met haar het Africhtings Diploma VH1 en VH11 behaald met een “Uitmuntend” op exterieur.

(V.D.H. is de “Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van de Duitse Herdershond”)

In April 2002 hebben wij met Quena ons eerste nestje pups gefokt.

Een nestje van zeven pups waarvan wij het teefje “Anna von Haus Tiwo” hebben gehouden.

Veline von Haus Kalbach – onze 2e Duitse Herdershond geb. 5 mei 1999 – kochten wij als pup/teefje van 8 weken oud. Ook met Veline (HD. vrij op de heupen) hebben wij getraind bij Frisiana en is met haar VH1 en ook VH11 behaald. Veline is meerdere keren met succes geshowd o.a. op 4 maart 2001 op de Hondententoonstelling te Zuidlaren waar ze een prachtige 1e Uitmuntend met een Kampioenschaps titel behaalde.

Met Anna von Haus Tiwo (A normal op de heupen) een dochter van Quena hebben wij ook VH1 behaald met Uitmuntend op Exterieur. In maart 2007 hebben wij met haar een prachtig nestje pups gefokt. De teefjes Gonny en Grace von Haus Tiwo hebben wij gehouden.

Ook met deze beide teefjes hebben wij mooie/gezonde pups gefokt.

  

Comments are closed.